Jaa tämä sivu tai artikkeli:

Saat meiltä monipuolista siivous- ja kotipalveluja aina saman tutun, luotettavan ja ammattitaitoisen suomenkielisen palveluhenkilön kanssa.

Siivoustöitä tehdään sekä yksityisille että yrityksille/taloyhtiöille joustavasti suomalaisen ammattikoulutuksen ja -kokemuksen kautta.

Vapautamme asiakkaamme palveluun liittyvistä käytännön toimista ja hankinnoista sekä palvelemme asiakkaita yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yhdessä sovimme käytettävän ajan, käyntitiheyden, tehtävät työt sekä sinulle sopivan maksuratkaisun. Tulemme mielellään tapaamaan ja keskustelemaan palvelutarpeistasi. Arviokäynti on maksuton.

Panostamme erityisesti hyvän asiakassuhteen rakentamiseen. Tärkein tavoitteemme on jokaisen asiakkuuden hoitaminen laadulla ja ammattitaidolla. Näin takaamme parhaan hinta- ja laatusuhteen alueellasi, silti työmme jäljen paras arvioija on asiakas.

Vastuullisena siivousyrityksenä haluamme taata asiakkaden ja henkilökunnan turvallisuuden erityisesti koronaepidemian aikana. Seuraamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita, ja reagoimme muutoksiin nopeasti. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös näissä poikkeavissa olosuhteissa. Yrityksemme toimintaohjeiden lähtökohtana ovat THL:n ohjeet.

MITEN TOIMIMME

PALVELUALUE


Palvelemme ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan sen ympäristössä. Tarkista kartalta saatavuus ja mahdolliset lisäkustannukset alueellasi. Palveluista pääkaupunkiseudun ulkopuolella sovitaan erikseen – ota yhteyttä, tarkista saatavuus alueellesi ja pyydä tarjous.

Tarkista palvelualue kartalta - klikkaamalla kaupungin karttaa näet palvelualueen tiedot ja postinumerot.

Kokeile nyt tai pyydä lisätietoa 044 554 7554