fbpx

Ehdota mielenkiintoisia linkkejä

Siivousblogi ja linkkilista kerää ja luokittelee parhaat linkit artikkeleihin, joissa löydät vinkkejä ammattilaisilta ja hyödyllisiä perinteisiä siivousoppaita.

Linkin lisäyslomake

näytä / piilota lomake

  21.3.2020
  Hyvällä siivouksella ehkäistään epidemioiden leviämistä Nyt jos koskaan on aika tehostetulle siivoukselle! Koronavirus voi säilyä elossa pinnoilla vuorokausia, laboratorio-oloissa jopa yhdeksän vuorokauden ajan. On myös todettu, että desinfiointiaineet tehoavat koronavirukseen. Siivoustaajuuksien tilapäinen lisääminen ja siivouksen oikea työtapahygienia voivat estää koronaviruksen […]
  21.3.2020
  Koronavirus – Mitä voin tehdä itse? Koronaepidemian leviämistä Suomessa on juuri nyt vaikea ennustaa. On normaalia tuntea olonsa huolestuneeksi ja avuttomaksikin yllättävässä, epäselvässä ja nopeasti muuttuvassa tilanteessa. Voimme kuitenkin varautua ja vaikuttaa tilanteeseen monin tavoin. Toimimalla järkevästi suojaamme itseämme, läheisiämme […]
  26.7.2019
  Lähes joka kodin tiskialtaan reunalta löytyvä keittiösieni on yksi tyypillisimmistä ruokamyrkytyksen aiheuttajista. Koska olet viimeksi vaihtanut keittiösienesi uuteen? Se kannattaisi tehdä hyvinkin pian, sillä Scientific Reportsissa julkaistun tuoreen tutkimuksen mukaan keittiösienesi on todennäköisesti likaisempi kuin vessapönttösi.
  Keittiösieni on kodin likaisin esine
  Sivusto käyttää evästeitä, jotka ovat välttämättömiä sivuston toiminnalle ja eivät sisällä henkilötietoja. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
  Lue lisää
  siivouseXpertti - siivouspalvelut pääkaupunkiseudulla